pendaftaran Kini Dibuka!

Daftar Promo #SUPER EARLY BIRD sekarang. Tinggal 150 11 seats sahaja

Perhatian kepada usahawan yang masih struggle untuk menguasai perhatian audien anda!

Ketahui 18 Rahsia Menyampaikan Ceramah Yang Berjaya Memukau Penonton, Walaupun Anda Deliver Modul Yang Sama!

21 Mac 2020, Sabtu

Jardin Royale Transformational Hall, Star Avenue Lifestyle Mall, Shah Alam

8am – 5pm

Kini dibuka!

PENDAFTARAN DITUTUP DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat

Tempat TERHAD 150 11 seats sahaja lagi.

Ketahui

Kenapa audiens cepat boring dan mengantuk bila dalam seminar, kelas, ceramah anda

Ketahui Kenapa audiens cepat boring dan mengantuk bila dalam seminar, kelas, ceramah anda

  • Usahawan ni cakap meleret je lebih, content tak banyak mana:
    Bila anda jadi usahawan, anda kena tahu seni dan formula yang betul untuk susun content anda supaya audien takkan boring dengar talk anda - dari pagi sampai petang pun maintain boleh fokus!
  • Usahawan cakap ikut slide je, boring:
    Tak dinafikan, memang ada speaker yang rasa ada slide, then cakap ikut slide dah cukup. Nak jadi usahawan yang boleh grab perhatian audien, anda kena tahu bagaimana nak banyakkan tools penyampaian anda, baru audien tak boring.
  • Slide presentation formal, tak menarik:
    Slide presentation ni bukan semata-mata unutk bantu anda nak present dekat audien, tetapi ia sangat membantu anda untuk bagi audien lebih faham dan fokus. Nak belajar macam mana mendiang Steve Jobs buat presentation IPhone launching? Teruskan membaca..

Jika anda usahawan yang ada masalah ni, jangan risau...

Ketahui strategi bagaimana memukau audien di Rahsia Ceramah Memukau

Kenapa anda patut hadir ke PROGRAM ni?

Anda hampir berputus asa nak buat talk sebab audien selalu mengantuk, tak fokus, bila dengar anda bagi talk?

Anda mungkin biasa berada dalam situasi di bawah:

  • Kenapa bila saya bagi talk je, masa tu audien keluar masuk dewan/bilik training?
  • Saya cakap boring sangat ke sampai semua audien tengok handphone?
  • Saya dah cuba macam-macam, audien response krik-krik, mati mood nak bagi talk.
  • Kenapa bila saya tanya audien, semua macam tak faham je apa saya ajar..
  • Kenapa bila saya tanya audien, semua macam tak faham je apa saya ajar..
  • Macam mana nak tambah lagi peserta datang ke seminar saya ni...

TAPI SEBELUM TU..

Jika anda rasa anda memang seorang usahawan yang dah hebat, saya nasihatkan anda jangan daftar untuk ke kelas RCM  ini..

4 Rahsia Besar Yang Akan Dikongsikan Di Rahsia Ceramah Memukau

speaker-hebat

4 Formula Menyusun Isi Ceramah Berimpak Luar Biasa - K.I.C.K.

Nak bagi ceramah bukan boleh main cakap, asal deliver content, dah cukup.

Dengan formula KICK, lebih 5000 orang telah dibantu dan berjaya buat audien seronok walaupun ceramah dari pagi ke petang.

Real Time Talk (R.T.T.) : Rahsia Audien Kekal Fokus

Rahsia bagaimana speaker terbaik dunia di TED Talk & Toastmaster International kekalkan perhatian dan merampas fokus peserta hanya pada 5 minit pertama anda berucap.

No more takda mood nak habiskan training sebab audien tengok fon!

audience
rcm-otak

Sains Otak vs Fokus Peserta

Audien selalu menguap ketika anda bercakap?

Saya akan bongkarkan rahsia bagaimana otak berfungsi, yang bakal mengubah kaedah penyampaian yang lebih memukau sehingga audien anda tak sanggup nak missed seminit pun talk anda!

C.A.S.E. - 4 Teknik Audien Kekal Bertenaga

Anda mungkin dah berusaha keras untuk beri ucapan yang terbaik, tetapi feedback dari audien masih hambar. Bukak slide dan present tak cukup kuat untuk kekalkan tenaga audien.

4 teknik CASE ini bakal memberi audien anda bukan saja kekal fokus, tetapi lebih faham dengan apa yang anda sampaikan.

rcm-bertenaga
bonus

bonus

8 Teknik Slide Memukau (Belajar sekali, Pandai 20 tahun)

Saya akan ajar secara live di kelas nanti, bagaimana nak hasilkan slide presentation untuk 'business pitch' yang berimpak tinggi, tanpa perlu keluar kos dan ambil masa yang lama.

Siapa Saya Yang Akan Bantu Deliver Ceramah Yang Memukau?

FAIZUL IKHWAN

Berpengalaman lebih 20 tahun, Faizul Ikhwan telah membantu lebih 30 000 orang di dalam dan luar negara dalam latihan dan pembangunan.

Sepanjang 20 tahun berkecimpung dalam dunia latihan sebagai seorang trainer, beliau banyak berurusan dengan pelbagai pelanggan dari sektor Kerajaan, Perkilangan, Swasta, Badan Berkanun dan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan dari dalam dan luar negara.

Dengan pengalaman beliau, akhirnya Faizul Ikhwan, tekad untuk membantu trainer-trainer di luar sana dalam memberikan latihan/ceramah/seminar yang terbaik kepada audien dengan mengadakan program Rahsia Ceramah Memukau.

Kini pada tahun 2019, seramai 2000 trainer telah dibantu dan berjaya memberi latihan berimpak tinggi kepada audien di dalam dan luar negara.

pengasas-rahsia-ceramah-memukau

KLIEN

Boleh ke Rahsia Ceramah Memukau Bantu Anda?

Baca apa kata mereka yang telah sertai program ini....

rahsia-ceramah-memukau---amran-hazali

AMRAN HAZALI

Ketua Pegawai Eksekutif, Zakat Pulau Pinang

It was really a challenge for me being the second last speaker of the day before my fellow speaker from South Africa , to present my paper in front of an international audience mostly form turkey. 

But Alhamdulilah, with the knowledge I gained a few weeks before coming to istanbul in a training program called Rahsia Ceramah Memukau (RCM) under Tuan Hj. Mohd Faizul Ikhwan Erusan, I managed to attract my audience with the new style of slides presentation that I learned from RCM. 

Seriously, I received very positive feedback from members of the floor right after I stepped down the stage and it was really a great feeling. Alhamdulilah

Rahsia  Ceramah Memukau

Bukan setakat bintang, ini  keluar Galaksi Terosssss.

Naik tepu otak, terbakar RAM, format habis Hard Disk dalam minda. Terlalulah banyak  perkara yang kita tak tahu, sungguh !

Memang macam kena cepuk, betapa jahil dan banyak tak tahu, tapi dibantu seMAKSIMA oleh Tuan Hj. Mohd  Faizul Ikhwan Erusan

Moga ilmu ini mampu dicurahkan semula buat ummah sebaiknya. Insya-Allah.

rahsia-ceramah-memukau---pu-izzat

PENCETUS UMMAH IZZAT 

Founder Seminar Remaja Dahsyat Malaysia
irene-halimi

IRENE HALIMI

Pensyarah Universiti

Sepanjang saya menjadi Pensyarah selama 8-9 tahun. Saya telah mengikuti banyak “training teaching techniques’ telah saya sertai.

Jarang dan hampir tiada yang setanding dengan ilmu pada hari ini. Ada juga makhluk orang Malaysia yang penuh dengan ilmu pembentangan dan cara menyampai dengan baik.

Ya…orang Malaysia Mohd Faizul Ikhwan Erusan. Seminar Rahsia Ceramah Memukau memang banyak menyedarkan saya tentang kesalahan yang saya telah lakukan selama 8-9 tahun.

Saya menyarankan sesiapa yang dalam kelompok Guru, Pensyarah, Trainer atau sesiapa saja yang ingin menambah ilmu pembentangan atau penyampaian dengan cara yang terbaik, sila hadir tanpa ragu-ragu.

Iklan ini tidak berbayar, ikhlas dari hati.

Terpegun saya dibuatnya selama 6 jam menghadiri kursus ini. 

Terus terang saya tidak sabar untuk ke  Mastery of  Ceramah Memukau ( RCM 2.0 ).

Keikhlasan dan kerendahan hati beliau berkongsi ilmu membuatkan saya lebih terpegun mendengar ceramah beliau.

rahsia-ceramah-memukau---firdaus-ishak

MOHD FIRDAUS ISHAK

Managing Director Coretobefit Venture
rahsia-ceramah-memukau---khairul-azuan
MOHD KHAIRUL AZUAN
Penceramah Diet & Kecergasan

Alhamdulilah selesai menghadiri Rahsia  Ceramah Memukau 1.0 bersama penceramah Tuan Mohd Faizul Ikhwan Erusan yang stailo

Ceramah yang bagi saya bukan sebenarnya ceramah. Ia seperti bengkel bagi trainer. Pelbagai rahsia dibongkar sampai saya tak sempat nak salin slide sebab terpukau dibueknya. Haha

Semoga tuan terus maju dan memberi manafaat kepada mereka di luar sana. Insyallah segala perkongsian tuan akan saya aplikasikan dalam ceramah diet saya

Terbaiik 5 bintang!!!

Rahsia  Ceramah Memukau merupakan Seminar yang paling sempoi & fun pernah saya ikuti.

Petua & rahsia penceramah memukau yang dikongsikan tak terbilang.

Value  For Money

Satu-satunya program Upgrade Speaker berbentuk “StreetSmart” bukan “Booksmart”. Belum pernah saya  jumpa, meskipun dah 4 TTT dalam negara mahupun luar negara yang pernah saya ikuti.

rahsia-ceramah-memukau---cikgu-osh

CIKGU AZIZ OSH

Founder HSE Start with Me
rahsia-ceramah-memukau---baharom-harun

BAHAROM HARUN

Coach/Certified Personal Trainer

Attended Rahsia  Ceramah Memukau ( Secret To Mesmerising Speech).

An amazing trainer – Mohd Faizul Ikhwan Erusan. In a nutshell, its about how to capture n captivate the audience. Its applicable to any trainers. 

I must say its one of the most interesting, engaging, full of freash ideas and yet fun training. Truly lives up to the expectation. I gonna use what I learned today in my fitness talk. U DA MEN!

Saya dah mahir dengan teknik memukau.

Satu perkongsian yang sangat menarik darpada Mohd Faizul Ikhwan Erusan dalam seminar Rahsia Ceramah Memukau (RCM 1.0).

Seminar seumpamanya ( RCM ), kalau di luar beriban2 harganya. Itu pun belum tentu dapat penuh apabila di penghujung seminar, penceramah  buka lagi  kursus lanjutan dengan harga beriban kali ganda dengan sistem kasta. Harga mahal dihadapan, harga sederhana di tengah, harga murah yang tak murah sangat di belakang.

Saya syorkan pada sesiapa yang ingin belajar, jumpa beliau. Saya sendiri sentiasa belajar dan belajar. Ilmu dalam penyampaian ini tidak pernah berakhir. Sentiasa ada kaedah-kaedah baru. Kita kena sentiasa update diri kita mengikut peredaran semasa.

rahsia-ceramah-memukau---ahmad zaki

DATO’ AHMAD ZAKI JINLAPUDIN’

Board Member World Strength Council
rahsia-ceramah-memukau---affendy-mohamad
AFFENDY MOHAMAD
Master Trainer HI-IMPACT Consultant

SEMINAR RAHSIA CERAMAH MEMUKAU

PENGALAMAN LUAR BIASA!!!!

Mohd Faizul Ikhwan Erusan merupakan guru yang SUPERRRRRR AWESOME. Energatik, fantastik dan karismatik, WOW! Tak terucap dengan kata-kata.

Program yang sangat manafaat, Sumpah! Bukan sesumpah tau. Sumpah je hehehe. Ini bukan harganya! Ilmu macam gudang. Tapi bayaran nya…. Ya Allah…apa ni? Saya tak leh fikir dengan logik akal. Sekali lagi sumpah!

Lagi Selebriti / Usahawan berpengalaman yang pernah Join Kelas Beliau

rahsia-ceramah-memukau

Imam Muda Asyraf

Syed Mohd Norhisyam Al-Idrus

Ustaz Pahrol Mohamad Juoi

Ahyat Ishak

Macam mana? Tak sabar untuk buat presentation yang memukau audien anda? 

Daftar sekarang jika anda serius nak jadi speaker yang berpengaruh dan berjaya deliver ceramah yang memukau!

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

(TIKET TERHAD 150 11 SEATS SAHAJA LAGI)

Tawaran AKAN tamat DALAM MASA..

HARI
JAM
Minit
Saat
Harga Sebenar RM997

5 TIKET RM350
2 TIKET: RM160
1 TIKET: RM97

Isi borang di bawah untuk daftar sekarang!

RAHSIA CERAMAH MEMUKAU

  • 21 Mac 2020, Sabtu
  • 8 pagi - 5 petang
  • Jardin Royale Transformational Hall, Star Avenue Lifestyle Mall, Shah Alam

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Rahsia Ceramah Memukau.

+6016 384 2033

Shopping Cart